0

1200 евро на човек, или 2400 лева, струва четиридневна екскурзия до френската столица Париж за празника на влюбените Св. Валентин.

В сумата са включени нощувки със закуски, панорамна обиколка на града с екскурзовод на български и самолетни билети. Допълнително обаче се заплаща градска такса, която е 1,50 евро на човек на ден, както и слушалки за всеки тур из града. Цената е 3 евро на човек. Изборът на място в самолета става срещу доплащане от 25 лева на човек в едната посока. В случай че не се запази място, пътниците се настаняват от авиокомпанията на случаен принцип. Също така чекиран багаж на борда се таксува допълнително, като цената е 60 лева за 10 килограма и 70 лева за 20 кг в посока.

Предлага се и туристически пакет за Св. Валентин във Венеция, който струва 435 лева на човек. Сумата включва транспорт с автобус и посещение на Верона, Падуа и островите Мурано и Бурано.

Оферти

У нас офертите са от 100 до 400 лева в зависимост от броя на гостите и нощувките. Оферти за празника на влюбените има за Троян, Арбанаси, Луковит, Сандански и други.

Хотелиерите предлагат срещу 205 лева в Троян нощувка за двама със закуска и празнична вечеря. Като комплимент се предоставя и бутилка червено вино.

Също така като допълнителна услуга се предлагат изненади за любимия човек. Например романтична украса в стаята с листа от рози, свещи и балони с хелий струва 40 лв. Плато с плодове и шампанско пък е на цена 30 лв. Букет с червени рози за дамите се таксува по 45 лв. А арома масаж на част от тялото струва 40 лв.

Храна

С плато „Ромео и Жулиета“ пък ще глезят гостите си в Девин на вечерята за 14 февруари. За основно пък ще подготвят пилешко изкушение, а десертът се нарича „Влюбено сърце“. В куверта напитките са минерална вода, безалкохолно и чаша вино. Двудневният пакет за двама е 420 лева, в които са включени и закуски, DJ парти, ползване на закрит басейн, парна баня, сауна и други.