0

М лада майка беше убита на паркинг на голям хранителен магазин след кавга с непозната жена навръх Свети Валентин.

26-годишната Александрия Крес Корис от Южна Каролина е пазарувала в супермаркета, когато влязла в спор с жена, която не познава, разкри съпругът на жертвата Тейлър Борис пред Fox News. 

Напрежението ескалирало и другата жена, идентифицирана от полицията като Кристина Харисън на 23-години, извадила пистолет и простреляла Александрия в гърба. Децата на убитата били в колата, когато тя била застреляна. Полицаите пристигнали на мястото малко след това и констатирали смъртта на младата майка.

След разпит свидетели и сваляне на записите от видеонаблюдението, разследващите установили, че двете жени не са се познавали. Изяснява се причината, поради която дамите са влезли в спор. 

„За съжаление, това е една ситуация, в която нервите са надделяли и гнева е взел връх. Това е необмислено решение, повлияло на живота на две семейства и много други, станали очевидци на това трагично събитие”, заяви шефът на полицията в Ирмо, където се е разиграла драмата. “Безсмислено е единствената дума, за която се сещам, за да опиша случилото се”, добави той в изявление във Facebook. 

Извършителката първоначално избягала от местопрестъплението, но в последствие се предава на органите на реда. 

Убийството на Александрия е станало само шест дни след смъртта на нейния брат Брандън, който също загинал от куршум. Убитата е работела като козметик и е посещавала училище за медицински сестри. Нейният мъж я описа като “като най-добрата съпруга, която мъж може да пожелае” и “страхотна майка”.