0

И зследовател на НЛО разкри, че в щата Тексас се случват странни неща, след като няколко крави бяха открити мъртви с отстранени езици в три отделни окръга.

Тим Дойл, водещ изследовател на телевизионния сериал „Търсачи на НЛО“, каза, че шест крави са били разчленени, а преди това полицай е забелязал неидентифициран летя обект.

Подобни инциденти е имало в САЩ още през 70-те години на миналия век. „В един от тези случаи от 1976 г. полицай Гейб Валдес забелязва обект с триъгълна форма, който се приземява близо до крава. След това някакъв вид стативи излизат от НЛО-то и осакатяват животното“, казва Дойл.

Относно избитите крави в Тексас, офисът на шерифа на окръг Мадисън публикува изявление, в което се казва, че на две от шестте крави е "направен кръгъл разрез, премахващ ануса и външните гениталии. Този кръгов разрез е направен с огромна прецизност“. До труповете на животните не са открити следи, които да сочат, че около тях е имало човек, който ги е избил.

Разследващите твърдят, че причините за смъртта остават неизвестни и че други подобни инциденти са докладвани в цялата страна.