1

П осетителка на хотел Ritz-Carlton е шокирана от това, което й се е случило по време на почивката й, пише Daily Mail.

Джейн Доу и нейният съпруг били резервирали четири нощувки в хотел на брега на океана близо до Сан Франциско, където цените на стаите започват от 800 долара на вечер, за да се насладят на „спокоен и изпълнен с удоволствие“ уикенд за рожден ден.

Но са си тръгнали с „ужаса и травмата от това, че са били сексуално насилвани и експлоатирани“, след като мъж, работник в хотела, „еякулирал“ във водата им.

Ваканцията на двойката започнала с комфорт, тъй като те били гости в един от най-луксозните и уважавани хотели в света. Първата вечер, след като се върнали от вечеря, осъзнали, че водата им е свършила.

Джейн звъннала на рецепцията, за да поиска още и пет минути по-късно служител почукал на вратата и й подал пет бутилки вода. Тя ги поставила на нощното си шкафче и легнала да спи.

По-късно през нощта се събудила жадна и взела една от бутилките. След като отпила, веднага разбрала, че нещо не е наред. Събудила съпруга си и двамата се свързали с управата на хотела.

Докато говорили с представителите на хотела, Джейн Доу осъзнала, че химическият вкус, който е изпила е бил подобен на сперма. Жената буквално изпаднала в шок - била унизена, ужасена и възмутена и помолила охраната на хотела да извика полиция. Съпругът и поискал от хотела да запазят бутилката с вода за тестване, което те направили.

След направените тестове се оказало, че наистина течността в бутилката е била замърсена със сперма.

Семейството е завело дело срещу хотела.