0

М лада дама бе зарязана на първа среща, след като поръча храна за 173 евро, като очакваше приятелят й да плати сметката. 

Случката предизвика полемика в мрежите. Еквана от Атланта си поръчала обилна вечеря, включваща 48 миди и била убедена, че хапването е за сметка на мераклията, пише The Sun. Мъжът обаче си плюл на петите без да плати солената сметка. 

Младата жена показа в нета, какво е поръчала, след като срещата приключи внезапно, когато момчето видя финалната сума, изписана на касовата бележка. 

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

“Когато дойде четвъртото блюдо, той че погледна учудено. Не ми пукаше. Скъпи, покани ме на среща! Трябва да ям!”, казала му тя.

След като изяла с кеф 48-те миди, покрити с лимон и лют сос, тя преминала към основното ястие - сладкиш от раци и картофи. Еквана се наслаждавала на късмета си и похапвала на корем морски дарове, но когато сметката дошла, спътникът и казал, че отива до тоалетната и повече не се върнал. 

Ужасена от действията му и факта, че трябва да плаща всичко сама, Еквана му изпратила съобщение: „Глупаво е да бягаш така, за да не плащаш“. Отговорът бил светкавичен, мъжът заявил, че й е предложил да изпият само по питие и ще й преведе парите за напитките по банкова сметка.