0

А ктьорът Джош Дюамел се ожени в събота за Мис Свят Америка – Одра Мари в лутеранската църква „Оливет“ в Северна Дакота. 49-годишният младоженец и 28-годишната му нова булка отпразнуваха брака си с весело пътуване в червен ретро кабриолет.

Според източниците, близки до Дюамел, всъщност звездата от „Трансформърс“ е вдигнал скромна сватба с дългокраката красавица, на която не е имало много гости, а приятелската компания се е забавлявала в бар-ресторант, наречен Duffy's Tavern. Партито след церемонията е било непринудено, семпло и готино, без излишен стрес и помпозност.

От папарашките кадри се вижда, че булката е изглеждала зашеметяващо в елегантната си и доста пищна булчинска рокля. В миналото Джош беше женен за певицата Фърги, от която има един син – Аксел. Двамата се разделиха през 2017 г. след 13-годишна връзка, но си останаха в близки отношения.

Фърги дори коментира публикацията за годежа на Джош в началото на годината, като написа „Поздравления“ и добави няколко зелени сърца емотикони.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)