0

Ж ена преживя истински шок, след като изненадващо за нея се сдоби с чисто нови гърди.

Американката заминал за Мексико, за да си направи стягане на кожата, но след операцията изведнъж се събудила с огромни силиконови гърди и стегнати задни части, съобщава Daily Mail. Жената също така била изненадана със сметка за 75 000 долара за интервенциите.

65-годишната Кимбърли МакКормък отишла в мексиканска клиника, където си намалила стомаха преди шест години. През това време тя свалила 68 килограма и искала само да премахне излишната отпусната кожа. Изданието отбелязва, че пациентката се събудила след операцията с горчивина, когато открила, че хирурзите без нейно знание са увеличили гърдите й и са направили бразилски лифтинг (повдигане на дупето, бел. ред.).

„Обадих се на дъщеря си разплакана, защото се събудих с огромни гърди, които не бих искала дори и да живея до 500 години“, каза Маккормък. Според нея, за да повдигне краката, ръцете, гърдите и корема, всичко е маркирано по тялото. Медицинската сестра, с която жената се свърза след такава операция, й казала: „О, момиче, толкова си секси. Е, аз съм на 65 години, явно не съм мацка и също не съм си поставила за цел да бъда секси. Аз съм обидена и буквално смазана“, подчерта тя.

След завръщането си у дома Кимбърли трябваше да бъде лекувана от сериозна инфекция, която развила се след хоспитализация в нехигиенични условия.