0

М ъж и жена бяха арестувани, след като властите разбраха, че са биели 6-годишната си дъщеря и са я държали гладна в продължение на дни и са я държали вързана в клетка за кучета.

Джейкъб Уилям Уейт-старши, 37-годишен, и Мими Ан Фрост, 33-годишна, бяха задържани след „задълбочено разследване“, което започнало, когато щатските служители на Пенсилвания бяха изпратени за първи път в дома на двойката в Браунсвил Бороу, Пенсилвания, на 7 януари. Този ден Уейт се обадил на 911, съобщавайки, че малката му дъщеря е припаднала. Когато по-късно полицията пристигнала, те открили къщата в предградието в „окаяно състояние“, с размазани изпражнения по земята, миризма на урина и разпръснати боклуци, предава New York Post.

Племенникът на двойката, който живеел в къщата заедно с децата им, казал на властите, че момичето е било затваряно в кучешка клетка всяка вечер и принуждавано да яде кучешка храна.

Разследващите са открили доказателства, които предполагат, че момичето „не е могло да излезе от клетката“ и е било „наказвано“ всеки път, когато излезе, за да намери храна. Детето е имало счупени и изгнили зъби, подути крака и изглежда не е получавало педиатрична помощ повече от три години.