0

Ж ена прекрачи всякакви морални граници и се ожени за сина си.

Въпреки, че тя осиновява момчето и го отглежда от 14-годишна възраст, бракосъчетанието е окачествено от обществеността изключително негативно. Особено като се има предвид, че събитията се разиграват в

Татарстан, където населението е предимно мюсюлманско и консервативно.

53-годишната Айсилу Мингалим, настояща съпруга на 22-годишния си син Даниел Чижевски сега е подложена не само на атаките на хората, които приемат брака й с осиновеното момче изключително негативно, но и на социалните работници, които са й отнели останалите 5 деца. Многодетната майка не е рядкост в региона, където големите семейства с по няколко наследника са нещо нормално.

За първи път тя се среща с Даниел, когато той е само на 13, а тя работи като учител по пеене в сиропиталището, в което момчето живее.

Срещата им става по време на телевизионен проект на татарстанската телевизия.

„Връзката ни е перфектна. Не можем един без друг. Ние сме на една и съща дължина на вълната“, казва Айсилу пред местните медии.

Даниел се впечатляват от арт средите и е участвал в различни конкурси за талантливи деца. Бил части от проекта „Ти си супер“ на Филип Киркоров, с когото са пели на една сцена.

Майката и нейният осиновен син се ожениха на церемония в ресторант в град Казан, столица на Татарстан, миналата седмица. 

Служителите по закрила на детето вече са иззели другите пет осиновени деца на Айсюлу - едно момче и четири момичета.

Осиновителката осъди решението, като се съобщава, че децата са били настанени в домове за грижи или върнати на техните биологични роднини. 

Тя иска децата да се върнат под нейните грижи, така че всички те - включително техният осиновен брат, станал втори баща – да могат да избягат в Москва.

Бившата учителка по музика вярва, че семейството ще може да живее “по-свободно в руската столица. 

Съобщава се, че майката - булка има биологичен син от предишен брак, но няма допълнителна информация за него.