0

Ж ителка на американския щат Охайо отпразнува 105-ия си рожден ден и сподели тайната на дълголетието и оптимизма, който го подкрепя. Според столетницата, освен че предпочита да прави неща, които са приятни за самата нея, тя продължава и на толкова напреднала възраст да пие всеки ден по порция от любимата си марка уиски.

Бившата служителка на застрахователната компания Флорънс Хекман, родена през 1918 г., отпразнува рождения си ден на 16 декември, заобиколена от приятели и персонала на старческия дом, където живее. 

В същото време слухът за веселата възрастна дама се разпространил извън институцията и мълвата достигнала представители на марката на любимото й уиски. 

Компанията реши да поздрави своя най-вярна клиентка и на 105-ия си рожден ден Флорънс получи точно 105 малки бутилки от любимата си напитка, която тя превръща в своя ежедневна традиция, докато гледа американски футбол. Жената призна, че е шокирана и невероятно щастлива от подаръка, който е получила.

Персоналът на старческия дом каза пред репортери, че Флорънс е техният любим гост, защото винаги е душата на компанията и напомня на всички около тях да се радват на живота на всяка възраст.