0

Т ой бе убедил семейството си, че е обладано от зли демони и за да ги освободи ги уби безмилостно по време на ритуал по екзорсизъм. Предполага се обаче, че той  е бил подпомогнат от съучастници. 

54-годишният строителен работник Джовани Барека безмилостно умъртвил съпругата си Антонела Салмоне и двамата им сина 16-годишния Кевин и 3-годишния Емануел. Самият той се свързал с властите, за да признае, че е извършил престъплението с помощта на семейство от Палермо. Все още няма задържани за жестокото деяние, но според италианските медии е въпрос на часове злосторниците да бъдат арестувани. 

Според разследващи Джовани Барека е звъннал на телефон 112 ден след убийството. Тялото на Антоанела е намерено сред овъглени предмети под купчина пръст в градината на къщата им, двете момчета пък са открити мъртви в леглата си. 

17-годишната дъщеря в семейството оцелява след клането. Тя се е спасила по чудо от яростта на баща си и в момента се намира в шок.  

При разпита Барека заявил, че близките му са били обладани от дявола, а той имал важната задача да ги освободи от това демонично присъствие. Криминалистите доказали, че той е удушил двамата си сина с метална верига, която открили до леглото на децата. Дъщерята също била намерена в къщата в неадекватно състояние. Тя обяснила, че се е събудила през нощта и видяла телата на братчетата. Сега следователите изясняват дали тя е била упоена пред клането.