0

Д оналд Тръмп заяви, че ще продължи атаките и обидите си срещу Камала Харис, защото смята, че тя ще унищожи Америка, ако бъде избрана.

ДОНАЛД ТРЪМП: Аз изглеждам по-добре от Камала Харис! (ВИДЕО)

Тръмп не е спрял с ударите си срещу расовата идентичност, външния вид и интелигентността на демократа през месеца, откакто тя смени Джо Байдън в надпреварата за Белия дом. В интервю Тръмп каза, че се надява тези атаки да не са „необходими“, но в същото време се опитва опитва да спаси страната.

„Винаги съм казвал мнението си, не мисля, че тя е много добра в това, мисля, че тя ще унищожи страната ни“, каза кандидатът за президент. Тръмп разясни на какво основава твърденията му, че Харис не е интелигентна: „Погледнах нещата, които тя каза, погледнах начина, по който се справя, погледнах нейното лудо досие, погледнах нейните политики. Не мисля, че тя е много умна личност. Мисля, че съм много по-умен от нея и много хора го казват. Не мисля, че тя е много интелигентна, а страната ни има нужда от много умен човек”.

Тръмп е нападал Харис и за нейната раса, която е обект на полемика, тъй като тя самата е заявявала, че е от индийски произход, а години по-късно се обяви за афроамериканка. „Тя винаги е била с индийка и се е хвалела с това. Не знаех, че е черна допреди няколко години, когато случайно стана черна и сега иска да бъде известна като черна. Така че не знам индийка ли е или черна?“ каза Тръмп.