0

Б ританско семейство ужаси последователите си в TikTok, след като документира смущаващо откритие, направено в тайно зазидано помещение на новия им дом.

Собствениците, които в момента ремонтират къщата си, случайно се натъкнаха на тайна врата в гардероба, която води до помещение, в което двойката открила съмнителен куфар. След като отварят куфара двамата се натъкват на зловещо изглеждаща находка – кукла, която е здраво завързана вътре.

@stonestack_renovation Replying to @Kim Leslie Sorry for the delay in getting part 3 out, we have bedn extremely busy renovating and celebrating new year #fyp #hiddengems #renn #rennovation #rennovationproject #foryou #foryourpage #f #hidden #creepy ♬ original sound - Stonestack renovation

„Не мислехме, че е труп, тъй като нямаше нито миризма, нито мухи в помещението, но въпреки това ни беше страх. Това не е нещо от филм на ужасите или нещо необичайно, но е наистина странна кукла“, пише собственикът на акаунта в TikTok.

Видеото предизвика ужас сред потребителите на социалните мрежи, които го гледаха. Постът беше залят с коментари от сорта на: „Продайте къщата...;Виждал съм това и преди. Това е началото на филм на ужасите”.