0

Б ременна порнозвезда обирала супермаркети в продължение на пет седмици, като задигнала и пръстен за 3 000 евро, за да се купува кокаин.

Само месец преди серията от кражби 34-годишната Рома Лоусън, позната с псевдонима Романа Райдър, са размина с осем месеца условна присъда, тъй като избяга полугола и ухапа полицай, след като беше арестувана по подозрение за шофиране под въздействието на наркотици.

Спипаха порнозвезда с 6 кила кока в Уругвай

Този път Рома е хваната да пълни ръчната си чанта с бутилки джин и уиски, като успява да измъкне от магазин и шест бутилки с водка. Лоусън, която очаква бебе през октомври, грабела от различни хипермаркети в Кент, като крадяла и храна за котки, козметика и ароматни свещи.

ОГРЯ ГИ: Порнозвезда си призна, че оправяла фенове!

При една от схемите си в заложна къща дори разменила метне за 30 евро с 14-каратов пръстен с диамант за 3 000 евро, като забаламосала служителката.

Порнозвездата от "Euphoria" арестувана за клептомания

Рома Лоусън живеела на семейни начала със своя приятел, но когато забременяла от него, той се оказал зад решетките. Здравословното състояние на нейната майка също се влошило, обясни адвоката й.