0

М ладоженци от Охайо вдигнаха сватбата си на необичайно място. Влюбените започнаха новия си живот в тоалетна на бензиностанция. 

След няколко години връзка Логен Абни и Тиана Ейлсток от Кентъки решили да се оженят. Младоженците, които живеят в района на Синсинати, размениха клетви в тоалетната на Hop Shops във Верона, пише UPI.

Вместо банкет в ресторант обаче двойката решила да отпразнува празника на местна бензиностанция, където поканила гости. Управителят и служителите на бензиностанцията ентусиазирано подкрепили идеята на булката и младоженеца, оказвайки съдействие при организирането на празника. Те украсили стените на залата с балони и поздравителни надписи.

Освен това на тавана била окачена диско топка за младоженците и се проведе празнична дискотека. Според двойката тържеството е минало безпроблемно, а гостите са останали доволни от необичайната сватба, предаде Glasnews.

"Тиана, от първия танц с теб в тази тоалетна до самия край, кълна се, че ще галопирам през живота с теб. Чрез фънк ритми и мелодии ще усетим ритъма на живота", казал Абни в обета си.

В края на церемонията двойката натиснала червения бутон, за да изтанцува първия си танц.