0

У чителската професия крие невиждани досега рискове. Последен пример за това е ученичка, която атакува даскал с лютив спрей, след като се осмелил да й отнеме мобилния телефон.

Случката е от гимназия в Тенеси, но е показателна на поведението на младите в училище.

На видеоклип, който се разпространява със скоростта на светлината в мрежите, ясно се вижда как ученичката два пъти напръсква учителя си с лютив спрей, след като той взема телефона й по време на час.

На клипа може да се забележи, че момичето небрежно и без да бърза последва даскала, който напуска класната стая. „Дай ми телефона ми“, обявява тя и изстрелва струя от спрей в гръб на учителя. Зашеметен даскалът пада на колене, дакато подопечната му млада дама измъква телефона си от ръцете му.

„Тя току-що ме напръска с лютив спрей“, вика учителят, докато говори с друг възпитател само секунди преди да бъде напръскан отново.

Служител на училището се намесва, въпреки че ученичката продължава да крещи „може ли да си взема телефона“ и „имам нужда от телефона си“.

Според потребителя, качил видеото в мрежата, учителят е отнел телефона на момичето, след като е установил, че тя преписва на тест с помощта на телефона си.