0

М ъж бутна годеницата си от скала само минути след като й предложи брак, съобщават медиите в Турция.

42-годишният Низаметин Гюрсу предложил брак на своята любима, 39-годишната Йесим Демир. За целта той организирал пикник на нос Поленте в Канакале. Денят обаче завършил трагично: Йесим паднала от скала с височина тридесет и два метра и умряла.

С разбито сърце, Низаметин казал на полицията, че любимата му приела предложението му за брак и когато той отишъл до колата да вземе бутилка алкохол, чул писък, а бъдещата му съпруга била изчезнала.

Когато линейката пристигна, Йесим все още била жива, но починала в болницата от раните си. Цяла Турция съчувстваше на трагедията на влюбените, която се случи през юли. Днес обаче стана ясно, че Гюрсу е арестуван, след като семейството на починалата разкрило, че Йесим отишла на любовната среща твърдо решена да се раздели с приятеля си. Властите успяха да навържат какво се е случило, след като намерили счупените очила на жената на върха на скалата, от която паднала, а годежния пръстен бил в джоба на Низаметин. Гюрсу е обвинен в умишлено убийство и е задържан в ареста в очакване на процеса.