0

Г ерманските градове започнаха спешно да търсят сексуални работници, които да обслужват феновете на Евро 2024.

Властите в Кьолн планират сериозно да увеличат броя на жриците на любовта, докато градът е претъпкан с футболни запалянковци, пише Daily Mail.

Коля-Андре Нолте от професионалната асоциация за еротични и сексуални услуги, която има 1000 членове, каза: "Нашите членове не се страхуват от претоварване, а по-скоро очакват с нетърпение още няколко клиенти по време на Европейското първенство".

В Дортмунд - където са отседнали много английски фенове - се очаква "висок процент на заетост в публичните домове", според пресаташето Кристиан Штайн.

Щутгарт иска повече проститутки да предлагат услугите си, за да отговори на нарасналото търсене. Здравният отдел на пък Дюселдорф разширява възможностите си за тестване за полово предавани инфекции в дните на мача.

Много фенове на Англия са отседнали в най-големия бордей в света по време на турнира. Привържениците на Трите лъва, които се борят да намерят място за престой, са резервирали 120 стаи в Pascha в Кьолн. 12-етажният секс клуб разполага с около 120 секс работници и има до 1000 клиенти всеки ден.