0

- Теодора, какво България да очаква в близко време?

- Ще има много напрежение и скандали. Хората се интересуват в градовете кой ще ги управлява, как ще се усвояват средствата, с кой екип ще се работи във всеки един град. Ще има някои недоволни, балотажи много. Твърдият електорат на избирателите ще застане зад ГЕРБ и ДПС, „Възраждане“ ще спечели тук-там някои от кметовете, но „Продължаваме промяната“ и ДБ не са за подценяване. БСП също ще имат отделни градове, но все пак мачът на национално равнище е между ГЕРБ и ДПС.

- А в другия живот?

- Виждам недоволство в страната, днес е зърното, утре е млякото, после предприятия и фирми. Хората ще излязат по площадите от недоволство, от вдигане на цени, инфлация. България иска да се справи по-добре, но и войната много пречи. Ще видим едно напрежение в целия сезон през есента и зимата.

- А правителството как ще бъде?

- Не мога да кажа дали при ротацията България ще се събуди с министър-председател Мария Габриел, но със сигурност ще има премиер жена. Казах го още преди доста време и то ще се случи. Всички са отправили погледи към усвояването на средства от ЕС в различни сфери и към иновациите. Затова, че избраха българския комисар Илияна Иванова, трябва да се гордеем, тя изключително добре се представи и ще представя много добре България.

- А в Шенген и еврозоната ще влезем ли?

- България ще влезе и в Шенген, и в еврозоната, няма две мнения по въпроса. Нищо че има в момента отрицателни изказвания и от австрийския канцлер. Няма как да ни спрат, България ще влезе в Шенген. Но в началото ще има между Румъния и България нещо като споразумение. Еврото ще се приеме. Виждам, че главоломно се вдигат цените на имотния пазар, ще се мерим с градове като Лондон, Милано, Ню Йорк, не само при София.

- С този парламент ли?

- Виждам, че ще станат конституционните реформи. Съдебната реформа ще успеят да я направят. Е, някои неща може да не са докрай, но ще има дискусия за Висшия съдебен съвет, за главния прокурор - до края на годината или догодина. Ще има промяна на конституцията. Виждам смяна на Министерския съвет, ще има разтърсване, разместване.

- Участвате в Италия в различни каузи.

- Трябва да изкажа моята подкрепа за домашното насилие. В Италия участвам в един проект - „Жените на бъдещето“, Берлускони го създаде. В Италия всеки божи ден умира по една жена, заклана от партньора си, от мъжа си. Не искаме България да я превърнем в подобно нещо. Трябват строги закони и да функционират. Виждам, че държавата ще направи повече структури и инвестиции за закрилата на тези жени и деца. Всички ние като общество можем да го направим. Да се изградят закони, които да функционират, и правила.

А ние ще се научим на правила с изкуствения интелект (ИИ). Това е новият световен ред, който вече е факт. Говоря го от толкова много години. След катастрофата ми през 1984 г. аз се събудих и моят извънземен разум Уилсън ми даде тази информация. Каза ми, че всички сме в един огромен компютър с всичката информация за нас - дата, година на раждане, нумерология, астрология, всичко е в него, събрано накуп. Там са нашето минало, което познаваме, настоящето, което изживяваме, и една част от нашето бъдеще, което ние, разбира се, си ковем съдбите. Това стана през 1984 г. и ми се казва тази информация като подготовка за гугъл, фейсбук и т.н., което сега е настояще.

- Сякаш тогава ви се смееха?

- Тогава, като ги казах тези неща, всички ми се чудеха. Да. Аз получавам оскъдна информация от това. След време извънземният разум започна да ми говори за еволюция на роботите. Аз виждам извънземното високо три метра, с три пръста, сиво-зеленикаво. За пръв път го разказах в Италия на 16 януари 1993 г. на Маурицио Констанцо, в най-гледаното тв предаване. До този момент никой не им беше говорил за пароли, социални мрежи, роботи и т.н. Факт е, че не съм си давала равносметка, после бях поканена от Лари Кинг в Америка и в други държави. Но като се върна към моите послания, всичко това става. Да не отегчаваме хората, но за ИИ е факт.

- Може би не знаем как да реагираме?

- Има много неизвестни, но това е друга тема. А за България можем да говорим и за наводненията. Срещу природата и Бог не се върви, но те се случват и заради човешки грешки. Земята ни е обидена. Ние сечем дърветата и горите. Ние причиняваме болка на Земята. Ние я унищожаваме. Изхвърляме си боклуците. Замърсяваме я, не само в България и Италия, за целия свят. Ето тази трагедия в Царево, 4 уникални човешки живота! Можеха да бъдат предотвратени. Но трябва да се знае, че аз не лекувам, не вярвам в магии, не говоря с починали хора, не виждам смърт и такива неща. Но като чета и гледам по телевизията, душата и сърцето ми се стягат. Ние да сме по-човечни и трябва да си подаваме ръка един на друг. Да знаем, че може да се предотврати това. И пак ИИ ще дойде тук на помощ, ще дава сигнали къде може да има пожари, наводнения.

В България много от младите хора 25-30 години ще започнат да се връщат и прибират в България, защото ще има и една непоносимост да се живее в Европа. Виждам, че се задава дясно в Европа. Италия ще бъде като локомотив на Европа, ще се трансформира целият съюз. В новия глобален ред светът е разделен на Евразия и Западния свят. Трябва да се работи много, за да се изгради силната Европа, която всички искаме. С тези зелени проекти моята прогноза беше, че няма да се внедри много бързо и то се случи. Тези хора, които ще се върнат в България, с различни професии и в различни сфери, ще инвестираме повече в земята, в нашите планини. Но ще дойдат и много чужденци, от Великобритания, Китай и други. Балканският полуостров ще бъде много привлекателен.

- А войната в Украйна накъде отива?

- За войната три дена преди да започне, ми направиха интервю в италианското радио „Дзандзара“ и тогава казах, че Путин ще удари Украйна. Не вярваха, а то се случи. Сега това, което виждам, е, че няма да има победители-победени. Тя ще приключи, но ще ескалира напрежението, тъй като ще се говори за разширяване, а след това и за ядрена война. Хората не трябва да имат това притеснение. Когато започне да ескалира напрежението следващите месеци, ще се обединят всички. Путин ще бъде предаден от своите генерали. При Зеленски също ще има предателства. Но всичко това ще приключи догодина. Ще се изпробват и нови оръжия. Но обединението ще е от G-20, ООН, НАТО, Америка, Израел, папата - всички от най-важните, а Китай ще приключи тая война като обединител.

След това ще има големи промени, в Русия ще настъпи революционно трансформиране на политика, на всичко. Но няма да стане от днес за утре. По-голямата част на Украйна отива в Европа и към НАТО. По-малката отива към Русия. Важното е, че икономическата война ще продължи, но поне бомбите ще бъдат спрени.

Но ще има други конфликти, към които трябва да бъдем много внимателни - Албания, Косово, Израел и Палестина, Индия и Кашмир, в Сирия, в Нигер и Западна Африка. Има напрежения и конфликти, но не означава, че ще стигнем до голяма война.

- Мексиканците показаха извънземни в парламента, видяхте ли ги?

- Преди три години пак ги показаха. Аз имам контакт с Уилсън и казвам, че извънземните са сред нас. Ние сме контактьори, ние сме техен експеримент. Бог, Силата, създаде извънземните. Извънземните създават роботи. Всичко това с изкуствения интелект е от друга планета. Всичко се говори и се размива, но е факт. Розуел е още 1947 г. Те са тук още от Древен Египет. Спомнете си Царичина, Рупите, Седемте рилски езера. Това е извънземната цивилизация на сивите. Те са позитивни, те са тук да ни научат на ценности и добро, да ни обединят. В Бялото братство всички да сме заедно. ИИ се ръководи от тях и е полезен на човечеството. 

- Да не се страхуваме от ИИ, а да го приемем ли?

- Да, трябва да го приемем. Ще има отричане, но там има много динамика и бързо се развива. Но това е тема, за която ще говорим после.

- В спорта ще имаме ли успехи?

- Художествената гимнастика много ще ни зарадва със заслужено спечелени медали. Момичетата работят много усилено благодарение на Илияна Раева, на Весела Димитрова и на всички. При тениса Григор Димитров виждам, че може да върви и по-напред от топ 20, ще има победи. В личен план виждам, че 2024-2025 г. ще реши да не е сам и ще е готов да стане баща.

- А за футбола?

- Моята страст е футболът. 31-ви сезон вече съм коментатор на футбол. Искам да благодаря на Силвио Берлускони, че преди 30 години повярва в мен и ми даде тази възможност да бъда в неговата телевизия. Светла му памет, да почива в мир! Изключителен човек, изключителен политик, с огромно сърце и душа. Той не умира, няма как да го забравим. Нося си го в спомените. Знам на колко много хора е помогнал. Липсва ни на всички. Промени историята на Италия. Много ще се говори за Силвио, не може да бъде забравен, все едно е тук.

Факт е, че това наследство, което остави като политика, футбол, строителство, в икономиката, сега децата му, които поемат тежката корона, трябва да продължат неговата мисия. Когато говорихме, винаги ми казваше, че иска да обедини и дясното, и лявото. Това стана факт. Но много му тежеше, че бе обвинен в много тежки скалъпени неща. Всичко беше срещу него, нямаше нищо вярно. Все му казвах, че ще си изчисти името и с вдигната глава ще се върне при децата и близките си. Ще бъде оправдан по всички дела. Беше най-преследваният човек на планетата. Питаше ме дали ще доживее и в действителност това се случи. Тези неща не се забравят никога.

- А футболът?

- Виждам промяна на треньора на националния отбор. Ще бъде българин. Имаме много кадърни наши треньори, някои са били в чужбина. Защо да търсим треньори от чужбина?! Моята прогноза е, че до 4-5 години ще видим добри резултати. Не че Кръстаич няма мотивацията и опита, но не може да сплоти отбора и да даде хубава игра. Харесва ми как седят на терена, имат много добри моменти, когато се вижда тяхното желание. Виждам някаква сплотеност, но все липсва нещо. Все чакаме последния момент. Липсва концентрация.

В центъра сме по-слаби и в защитата. Трябва да се даде шанс на други. Ако има 10 минути хубава игра, след това нещо се случва - емоционален срив, може и да е от многото желание да победиш. Вярвам в националния отбор. Но ще се работи много и трябва да се направят структури, които да произвеждат футболисти още от най-малки. Иначе Лудогорец е големият фаворит и пак говорим за ЦСКА и Левски. Но аз слагам и Черно море, дори на втора-трета позиция. След това са пловдивските отбори, особено Локомотив.

- Имахте наскоро срещи с почитатели у нас.

- Това лято направих второ издание на моята книга „Осмото чувство - ключът на вселената“. Направих 12 срещи на турне от Бургас до Царево. Темата ми беше да бъдем готови и да си взаимодействаме с ИИ, защото това е не само бъдеще, а настояще. Дадох си равносметка, че любовта на хората не се купува с пари. Беше много вълнуващо и зареждащо. На 27 октомври ще направя представяне в Самоков и на 7 и 9 ноември в Кюстендил.

Това е тя:

- Родена е на 18 юли в град Стара Загора

- През 1984 г. претърпява тежка катастрофа и в продължение на 11 денонощия е в кома, тогава

- Ванга успокоила майка й с думите: „Щерка ти ке оцелее и ке се прочуе като врачка.“

- През 1991 година заминава за Италия, живее и работи в Милано.

- Силвио Берлускони повярва в нея и й дава шанс в най-гледаната телевизия на Италия

- Прочува се в целия свят