0

Т опмоделът Ирина Шейк превърна тазгодишното издание на филмовия фестивал в Кан в едно от най-пикантните досега.

37-годишният модел направи зашеметяваща поява на червения килим, като показа няколко секси визии.

След като предизвика фурор пред фестивалния комплекс, Ирина Шейк се отправи към хотел Мартинез за партито на британското списание Vogue и луксозния бранд Chopard.

Манекенката събра очите на гостите на събитието, като се появи почти гола. Ирина показа стегнато телосложение в полупрозрачно бельо, украсена само със скъпоценни камъни.

Погледите бяха насочени към модната кралица, която блесна в изрязан сутиен и бикини на Gucci, обгърната от прозрачен черен тюл и чорапи над коляното в същия стил.

На червения килим горещата Ирина скандализира, издокарана в садо-мазо кожен костюм за премиерата на филма „Подстрекателката“ с Джуд Лоу и Алисия Викандер.

Супермоделът демонстрира изваяни коремни мускули, като избра за прожекцията разголено горнище, което едва прикриваше гърдите й. Визията на Ирина Шейк бе допълнена от широка миди пола с ниска талия и кройка във форма на русалка.

Топ моделът Ирина Шейк показа плът на фестивала в Кан
Ирина Шейк Ирина Шейк Ирина Шейк
15

Дни по-рано Шейкдисламова пък блесна без сутиен с дълбоко деколте в полупрозрачна рокла с кринолин, мрежа и тюл на Giorgio Armani Privé. Тя беше придружена от своя близък приятел Рикардо Тиши, който носеше черен смокинг, риза и обувки от Джорджо Армани.