0

У лица лапа машини наред, гълта ги като Бермудския триъгълник. Поредната жертва е бетоновоз. Инцидентът е станал сутринта на 14 юни, след като на улица "Сестио Менас", квартал "Куадраро" в Рим, зейнала огромна дупка. Машината била ангажирана с ремонта на пътната настилка.

Инцидентът вдигнал накрак полиция и пожарна безопасност. Ченгетата обезопасили и отцепили района, а пожарникарите се заели с отстраняването на бетоновоза с помощта на автокран.

fanpage.it

Рано е да се каже със сигурност какво е предизвикало пропадането на асфалта. При инцидента няма пострадали и поводи за притеснения, свързани със структурни повреди на жилищните сгради в близост.

Само на десет метра от мястото на инцидента преди няколко месеца, на 28 март, се отворила друга дупка, широка и дълбока десет метра. Тогава в ямата пропаднали два автомобила. Освен това ямата причинила и структурни повреди в жилищен блок. Като предпазна мярка наемателите на 36 апартамента в сградата са били евакуирани. На 2-ри май пък повредена тръба предизвика 5-метров гейзер.

fanpage.it

*Източник: fanpage.it