0

У жасяващ сюжет като от хорър филм разкриха разследващи. 11-годишно момиченце е подмамено от семеен приятел, докато си играе с други деца на двора в дома си. Четири месеца по-късно родителите разкриват, че дъщеря им е бременна, след като я откарали в болница, тъй като изпитвала силни болки в областта на корема. 

Историята е от лятото 2021 г., когато 27-годишен семеен приятел примамил детето два пъти. Въпреки че не е осъзнало какво точно се случва, момиченцето започнало да страни от семейния познат. През декември лекари изпаднали в шок, след като констатирали, че 11-годишната е бременна. Детето било поверено на психолози и полицаи, които направили ужасяващи разкрития. 

През юли момичето родило с помощта на цезарово сечение, тъй като организмът му не би издържал на естествено раждане. Новороденото веднага е дадено за осиновяване, а ДНК експертизата доказала, че бащата е душманинът на момичето. Невръстната родилка пък е настанена в приемно семейство, като срещите й с родителите се провеждат под строг контрол. 

Изнасилвачът пък получава присъда от 10 години затвор, като съдът се разпорежда той да плати 80 000 евро обезщетение на малолетната потърпевша.