0

Я сновидец предрече няколко апокалиптични събития, които ще връхлетят Земята до края на годината.

Ино Аларик твърди, че е "пътешественик във времето". За да докаже това на другите, той е предсказал пет събития от бъдещето и дори е посочил датите, когато това ще се случи, съобщи Mirror.

Акаунт с никнейм Radianttimetraveler публикува видео в TikTok, в което описва няколко апокалиптични събития. Според неговата прогноза човечеството ще се изправи пред истиснки ужас до края на 2024г. Някои коментатори похвалиха въображението на "ясновидеца".

„Внимание! Много от вас все още не вярват, че съм истински пътешественик във времето, така че ето 5-те основни събития, които ще се случат през 2024 г.“, отбелязва видеото в началото.

Първото "предвидено" събитие трябва да се случи на 27 май. Според Аларик Втората гражданска война ще започне в САЩ поради отцепването на Тексас. Твърди се, че други държави ще се застъпят в негова защита, ще избухне Третата световна война и ще бъдат използвани ядрени оръжия.

„4 юни: създаден е първият хибрид човек-шимпанзе в историята, той има козина, опашка и може да говори с хора и маймуни. Той започва да учи другите маймуни да говорят и те в крайна сметка стават пълноправни членове на обществото", продължава "пътешественикът във времето”.

Следващото бедствие се „очаква“ след почти два месеца – 24 юли. Аларик уверява, че вулканът Йелоустоун ще изригне и „почти всички“ Съединени щати и Канада ще бъдат покрити с пепел.

„Това е супервулкан, който се простира на 2/3 от пътя през Съединените щати, създавайки каньон, четири пъти по-голям от Големия каньон“, подчерта ясновидецът.

Коментаторите бяха най-поразени от предпоследната „прогноза“. "Пътешественик във времето" каза, че на 15 август истински дракони ще бъдат намерени в Скалистите планини.

„Те могат да летят, да дишат огън и да говорят“, отбеляза той.

Последното събитие се "очаква" на 15 септември. Твърди се, че източното крайбрежие на Съединените щати ще бъде ударено от „първата хиперпушка в историята“.

„Ураган със скорост на вятъра над 500 мили (повече от 800 километра - бел. ред.) в час“, каза Аларик.

„Пътешественикът във времето“ не успя да убеди всички потребители. Неговата „прогноза“ беше критикувана, че е неправдоподобна. Един коментатор обаче похвали автора за неговата упоритост.

„Нямам търпение да видя драконите“, се казва в друг коментар.

Апокалиптични събития връхлитат Земята
df df df
9