0

А ктьорът Никълъс Костър, най-известен с ролята си на Лайънъл Локридж в хитовия телевизионен сериал Санта Барбара, почина на 89-годишна възраст, съобщи в социалните мрежи дъщерята на актьора Динин Костър.

Актьорът също участва в проекти като "Бевърли Хилс 90210", "Война на световете", "Стар Трек: Следващото поколение", "Закон и ред", "Младият папа" и други.

Костър е починал в болница в американския щат Флорида. Актьорът е починал на 26 юни, но причината за смъртта му за момента не се разкрива.

Костър е роден в Лондон, но прекарва детството и младостта си в САЩ, където прави първите си стъпки в актьорската професия. След завръщането си в родината бъдещата звезда на "Санта Барбара" започва обучението си в Кралската академия за драматично изкуство. Общо филмографията на Костър включва около 170 роли.

Той има няколко брака, като от първия се раждат две дъщери, а от втория син. През 2010 г. той започва афера чрез кореспонденция с Елена Бородулина, 36-годишна фенка на сагата "Санта Барбара" от Русия . Три години по-късно почитателката и актьорът официализират своята връзка.