0

И зпълнителният директор на американската корпорация Meta Марк Зукърбърг изрази готовност да се бие на ринга с бизнесмена и собственик на Tesla, SpaceX и Twitter Илон Мъск, стана ясно от публикация на Зукърбърг в социалните мрежи.

Конфликтът между лидерите на двете социални мрежи възникна, след като Meta обяви началото на разработването на приложение с кодово име Project 92, което трябва да стане пряк конкурент на Twitter. В отговор Мъск започна да публикува обиди срещу Зукърбърг в профила си в Twitter, като в крайна сметка го покани да се срещнат на ринга.

Пребива ги с пачки и хватки! Милиардерът Марк Зукърбърг се превърна в свирепа бойна машина

Директорът на Мета, който практикува джиу-джицу, потвърди готовността си да се бие с предприемача, като написа: „Назовете мястото“.

Собственикът на Twitter от своя страна каза, че в младостта си е участвал в брутални улични битки, така че е готов за битка. Мъск си позовли ирония, като заяви, че има "страхотен хватка", която той нарича "морж". Бизнесменът обясни, че същността на „хватката морж“ е в това да лежи върху опонента си и да не прави нищо.