0

И лнн Мъск разкри, че има трето дете от певицата Граймс, съобщава "Sky news". 52-годишният милиардер признава в новата си биографична книга, че е нарекъл малкото момче Техно Меканикус или накратко Тау. 

Колко е голямо детенцето, също все още не се разкрива. Собственикът на X, известен преди като Twitter, и основател на "SpaceX" и "Tesla" има още две деца от 35-годишната Граймс, чието истинско име е Клеър Баучер.

Първородният им син X Æ A-Xii Мъск е роден през май 2020 г., а дъщерята Exa Dark Sideræl Мъск се появи на бял свят през декември 2021 г. чрез сурогатна майка. Наричат ​​ги накратко X и Y, както са имената на електрически автомобили, произведени от компанията "Tesla" на Мъск.

Двойката, която ту се събира, ту разделя, досега е обявявала появата на децата си няколко месеца след раждането им.

Биографията на Мъск - ​​озаглавена "Илон Мъск", ​​е написана от американския писател и журналист Уолтър Айзъксън, който се е бил потопил в сянката на предприемача в продължение на две години.

Мъск е баща на 11 деца, но е загубил първородното си дете от синдрома на внезапна детска смърт (SIDS), когато е бил само на 10 седмици.

Той е женен три пъти - два пъти за звездата от "Westworld" Талула Райли и веднъж за канадската писателка Джъстин Уилсън.