0

35-годишен египтянин изнасили за втори път бившата си 32-годишна партньорка от България, непосредствено след излизане от затвора за същото деяние. Той е задържал жената, против волята й три дни в апартамент в кв. "Агиос Пантелеймон". Мъжът е заплашвал жертвата си, че ще нарани нейните деца“, посочи още медията от южната ни съседка.

До ареста на египтянина се е стигнало, след като жената е успяла да избяга и да подаде сигнал до полицията. Установено е, че 35-годишният е откраднал личната карта на жертвата.

Година по- рано полицията в Атина арестува 35-годишен мъж от Египет, който е обвинен в отвличането и изнасилването на 32-годишна българка. Нашенката работела в гръцката столица като домашна помощница, а египтянинът отскоро се появил там като икономически емигрант. Двамата се запознали в кафене, в района, където нашенката била на квартира.

 

Бягство

Заплашил, че ще нарани нейните деца, ако откаже да прави секс с него. Така тя се принудила да му се отдаде. Използвала първата възможност, когато похитителят й бил по-разсеян, и се измъкнала от жилището. Полицията арестувала мъжа веднага след като жената успяла да избяга от апартамента.

Видео

Според показанията на българката египтянинът предавал на живо във фейсбук как я пребива. Жертвата разказа за ужаса от отвличането си до задържането му. Той пускал живо видео пред очите на непълнолетното й дете, което й се обадило с видеообаждане. „Знам, че полицията ще дойде, но мога да те убия днес. Ще умрем всички заедно", крещял в екстаз египтянинът, докато полицаи преговаряли с него. "Тя е моя жена и аз ще правя с нея, каквото си искам. И да я убия, какво ви интересува? Защо дойдохте тук? Кой ви викна?", настоявал египтянинът.

ГАВРА: Египтянин отвлече и изнасили българка в Атина