0

З а повечето от нас имплантирането на един метален чип под кожата би било повече от достатъчно – но представете си да получите 52. 

Анастасия Син от Калифорния направи точно това и с този процес записа името си в новата книга на Световните рекорди на Гинес. 

Функциите на нейните 52 импланта включват отваряне на ключалки, намиране на метални предмети, обаждане на телефонни номера и извършване на магически трикове, докато един в ръката й дори вибрира.

Анастасия е магьосник, каскадьор и „биохакер“ – човек, който прави промени в тялото с технология, за да улесни живота . 

„Мога официално да обявя, че съм най-технологично имплантираният човек в света! Тъй като е за първи път, те трябваше да създадат нова категория за рекорди”, разкри калифорнийката. 

Вмъкванията на г-жа Synn включват най-големия магнит, имплантиран някога в човек, както и звукопредаващ магнит, имплантиран в трагуса на ухото й. 

„Най-големият е два и половина инча в ширина и половин инч дебелина, а неговият близнак е в другата ръка“, каза тя. 

Най-използваният й имплант е чип в ръката й, който отваря входната врата на дома й. 

Около половината от нейните импланти са микрочипове, които тя програмира, за да създаде повишени сетива и способности, като отваряне на ключалки и включване на компютри. 

Други са магнетични и й дават „шесто чувство“, като усещане на проводници под напрежение зад стена и трансформатори или пък дали захранващите кутии получават захранване, или не. 

„Мога да ви кажа, ако вашата микровълнова печка изпуска твърде много радиация – ръката ми вибрира“, разказа още Анастасия. „Намирането на нечие изгубено винтче за обеца също беше много полезно през годините“, добави тя.  

Нейните импланти също така й позволяват да изпълнява магически трикове и да увековечи любимите си забавления и покойния си съпруг - Невероятният Джонатан. Наречен „Фреди Крюгер на комедията“, той беше известен с кървавите си трикове, включително и поглъщането на собствените си очни ябълки и пронизване на собствения си език. 

За да стане рекордьор, Анастасия трябва да предостави списък с това, което правят чиповете й и да направи рентгенова снимка, за да покаже, че са там, и да демонстрира функциите на всеки от тях.

Въпреки че 52 импланта звучат повече от достатъчно за всеки, Син все още не е завършила колекцията си. Тя заявява, че би искала да постави скенер за комуникация в крака си, който да разпознава картите за игра.

Така при игра на покер тя би могла да знае какви карти държат другите играчи без те да разберат какво се случва. 

„Компютърът ще сканира картата и ще разбере, че това е Дама Куха, ще изпрати тази информация до телефона ми чрез Bluetooth, който след това ще изпрати тази информация до магнитите в ушите ми“, разяснява Анастасия.

Анастасия Син е част от глобална общност от биохакери, които подобряват тялото си и често се срещат на конгреси, за да се възхищават на имплантите на другия.