0

И грачка за елха бюст на принц Уилям за 37 лева пусна американски сайт за коледна украса. Орнаментът може да се поръча и до адрес в България. Доставката до София обаче излиза 70 лева. Така за коледна играчка от стъкло с кралската особа ще трябва да приготвите 109 лева като в цената освен играчка и доставка има и защитна опаковка, за да не се счупи, която струва 2 лева. В момента стоката е разграбена, но може да се заяви като желана и при наличие на нови количества потребителите ще бъдат уведомени.

ПЪЛНА ГАВРА: Принц Уилям увисна на главата си, стана играчка за елха! (СНИМКА)

Описание

Производителите са написали, че орнаментът на принц Уилям е величествено допълнение към всяко коледно дърво. Тази 5-инчова висока стъклена украса е кралско намигване към една от най-известните фигури в съвременната аристокрация, представена във форма, която е подходяща за семейна празнична колекция.

Фигурата е облечена в церемониална униформа, блестяща в живи червени и богати зелени нюанси, със златни акценти, които блестят под блясъка на коледните светлини. Униформата е украсена с медали и отличителни знаци, отразяващи живота на служба и дълг. Идеален за колекционери на кралски сувенири. На същата цена се предлага и играчка с принцеса Кейт. Има украшения с покойната кралица Елизабет II, както и американските президенти Байдън и Тръмп, които също струват 37 лв.

Звезди

Сред орнаментите за елха се предлагат още световноизвестни изпълнители и актриси. Някои от тях дори са по-скъпи от кралските особи. Например Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ се продава за 55 лева, а Шер се предлага за 40 лева. Тейлър Суифт пък струва само 37 лева, но нейните фенове смятат, че играчката изобщо не прилича на американската певица. Не толково сполучлива е и Бритни Спиърс. Сред играчките, които са подходящи за колекционери, е и тази на Мадона, която се продава за 42 лв. Феновете на модата пък могат да окичат елхата с играчка на Донатела Версаче.