0

Р уският президент Владимир Путин подготвя тайния си деветгодишен син да поеме властта на фона на нарастващи опасения за здравето му.

Шокиращото твърдение идва от Марк Фейгин, 52-годишен , руски адвокат, бивш депутат и политически коментатор, който някога е представлявал анти-Путин пънк групата Pussy Riot. Фейгин твърди, че съвсем скоро Путин ще започне да вкарва семейството си във властта, като започне с двете си дъщери Мария и Катерина. Те най-вероятно ще играят ролята на регенти на брат си, докато той придобие достатъчно опит.

Крайният план на Путин обаче е да продължи да управлява Русия, докато неговият скрит син - на име Иван - навърши 21 години. Това ще изисква промяна в руската конституция, която в момента гласи, че президентът трябва да е навършил 35 години.

Фейгин твърди още, че Путин има двама синове от дългогодишната си връзка с гимнастичката Алина Кабаева. Деветгодишният Иван е роден в Швейцария, а другият, известен като Владимир младши, е роден четири години по-късно през 2019 г. в Москва. Фейгин предполага, че Русия е твърде „сексистка“, за да може Путин да предаде властта в ръцете на двете си дъщери и това го оставя само с опцията да бъде наследен от Иван.

„В следващите 12 години Путин трябва да създаде условия в системата, при които никой освен неговите наследници да не може да бъде начело на държавата. Той има две дъщери на почти 40, които със сигурност ще вкара във властта, трябват му“, каза още Фейгин. Той прогнозира, че 38-годишната Мария Воронцова, която е в светлините на прожекторите напоследък, ще стане здравен министър след изборите. По-малката й сестра Катерина Тихонова, на 37 години, може да стане министър на образованието.