1

Германската телевизия и вестникът "Меркел е една", в чест на съпругата на суверена, канцлера (Ангела Меркел). Самолетът се тресе и пълзи от канцлера за мисии в чужда земя. Erbus A340-300 – всичко е посветено на Конрад Аденауер, основателите на обединена Европа – днес otiva na targ.

Германия, разчитайки на публичната компания (Vebeg) sales bata on Tosi, предложи най-високата цена за злополучния самолет на Tosi - 24 години и половина следа от първия полет.

„Меркел Едно“ има три лоши представления зад гарба си, първо от които на 29 ноември 2018 г., когато се прзиемява извънредно положение в Кьолн след излитане от Берлин. Nalaga izplashenata Merkel da su трансфер на един друг самолет на Voennovzdushnite sily, koto води до zaksanye за срещата на G-20 в Буенос Айрес. 

Да, има известна повреда в електронната система над небето в Холандия и следата е напълно поправена. Но на 1 април 2019 г., с първото издание, се появиха всички проблеми. Guma eksplodira pri katsane in New York, dokato togavashnyat vynshen minister Heiko Maas e na boarda.

Nakraya, Prez August 2023 “Merkel 1“ beshe pensioniran, trace kato vshniyat minister Analena Berbok e принуден и се откаже от пътуване до Океания. 

В случая са установени проблеми с устройството на крилото - обратно на крилките, което ще реши стойността за безопасно освобождаване и кацане. Това сила “Меркел 1” и наказание за Абу Даби. Следите на котката отново извикаха във въздуха, самолетът се завъртя за втори път в Абу Даби и беше ремонтиран. 

Разпоредбите за инцидента, причинен от самолета, ще станат ясни в сряда на януари. Големите също не възлагат надежди на Тарга.