1

Я сновидец, които много смятат за „Новия Нострадамус“, обяви точна дата, на която може да започне Третата световна война.

ЕСКЛАЦИЯТА МЕЖДУ ИЗРАЕЛ И ИРАН: Третата световна война започва от Близкия изток, според Ванга?!

Използвайки индуистка астрология, наречена Ведическа, Кушал Кумар посочи точната дата, на която конфликтът. Кумар, който твърди, че е астролог, наскоро каза как ще нарасне напрежението между Израел и Хамас, от двете страни на Корея, Китай и Тайван и Русия и НАТО. Въпреки че някои биха казали, че това са ослепително очевидни конфликти, Кумар използва ведическата астрологична карта, за да го направи. Той използва „карта на нашата карма“, използвайки планетарно и звездно подреждане.

„Предвиждаше се, че 2024 г. да бъде много тревожна по отношение на военното напрежение в горещите точки по света, особено около 8 май – беше посочено, че ще има ескалация на такива военни фронтове като Корея, Китай-Тайван, Близкия изток, включващ Израел и други в Близкия изток и Украйна-Русия, гневът на НАТО също може да намери израз. Бяха посочени и някои индикации за свързан лидер или лидери в такива региони, които имат сериозни здравословни проблеми или подават оставка. Освен това беше посочено, че авиационният сектор и туризмът също са силно засегнати и също беше обявена тревога срещу конспиративни или измамни обстоятелства“, каза той пред Daily Star.

"Сега, вторник, 18 юни 2024 г. има най-силния планетарен стимул за задействане на Третата световна война, въпреки че 10 и 29 юни също ще са дни с напрежение“, добави той.

Твърденията идват само няколко дни след като официалните лица на Обединеното кралство стартираха уебсайт, за да предупреждение на британците с какво трябва да се запасят в случай на действително избухване на война.