0

Х ънтър Байдън е бил толкова тежко надрусан преди няколко години, че завели и приятелката си, и вдовицата на брат си, докато имал афера и с двете, в дома на президента Джо Байдън във Вирджиния. Там първият син държал принадлежностите си за наркотици „заключени“ в собственото си крило на къщата, според вече бившата приятелка.

Лъндън Робъртс, чиито бомбени мемоари „Извън сенките: Моят живот в дивия свят на Хънтър Байдън“ излизат на 20 август, каза пред The ​​Post, че вдовицата на Бо Байдън – Хейли, не била особено умна и изглеждала стъписана, когато двете се оказали лице в лице.

„Трябва да се срещнеш с Хейли. Ще я обикнеш. И тя ще те обича. Нека всички се съберем!“, пише Робъртс и си спомня как си е помислила: „Наистина ли прекарвам време с някой, който е в привидно открита връзка със снаха си?“.

Но аферата на сина на сегашния президент и вдовицата на брат му е почти бележка под линия в безумната, почти 400-странична история на Робъртс за живота й с Хънтър.

Противно на това, което се съобщава, Робъртс каза пред The ​​Post и пише в книгата си, че не е срещнала Хънтър в стриптийз клуб, а на малко парти в офисите на неговата инвестиционна фирма Rosemont Seneca, която тогава се намирала в Шведското посолство във Вашингтон, окръг Колумбия.

По това време Хънтър, който във вторник беше признат за виновен по обвинения в престъпление с оръжие, преживявал развод от първата си съпруга Катлийн Бюле, от която има три деца. Той започнал афера с Хейли Байдън, вдовицата на брат му Бо, който почина от рак на мозъка през 2015 г.

Тя също пише за сблъсъците му с колоритни дилъри на наркотици с имена като Bicycles, мистериозен бодигард на име Big Country, който може да е и убиец, диви пътувания до Ню Йорк и др.

Робъртс пише, че е свикнала с Хънтър натрапчиво да се къпе до шест или седем пъти на ден, за да „прогони демоните“ от себе си.