0

38-годишната Агне Балсин от шотландския град Дънди, Великобритания, изпрати интимни снимки на съпругата на бившия си любовник. Това съобщи Daily Record.

Това бил подаръкът на отхвърлената жена към съперничката й за нейния рожден ден. Въпреки че връзката им приключила още през 2020 г., тя продължавала да таи надежда, че любовникът й отново ще се върне в леглото й. След като разбрала, че няма шанс да се разведе с жена си, за рождения й ден тя я поздравила с плик, в който имало голи снимки на мъжа, когото двете споделяли дълго време. А след това публикувала фотосите и в социалните мрежи.

Вместо благодарност Балсин получила белезници. Тя била арестувана за разпространение на частни интимни снимки. След което признала, че е публикувала снимки на мъжа без неговото съгласие. В резултат Балсин е осъдена на 100 часа общественополезен труд, а мобилният й телефон е конфискуван.

По-рано беше съобщено, че потребителка на TikTok от САЩ, разбрала, че нейният партньор й изневерява, си отмъстила, като грабнала урната с праха на починалата му майка, отишла на един мост и разпръснала пепелта над водата.