0

К атрин – принцесата на Уелс показа пестелива елегантност на червения килим на наградите БАФТА, съчетавайки рокля на Alexander McQueen с обеци за 28 долара от ширпотребата.

Пристигайки на церемонията по връчване на британските Оскари съпругата на принц Уилям, привлече вниманието в рокля, която вече е носила на същото събитие през 2019 година. Тоалетът бе с променен дизайн на раменете и аранжиран с оперни ръкавици.

БТА

Принцът и принцесата на Уелс се появиха за първи път наградите от три години насам и бяха сред най-очакваните гости на събитието в Royal Festival Hall в Лондон. Принцеса Катрин беше в тон с много от звездите, които също избраха черно-бял дрескод. Тоалетът на Кейт включваше и елементи, който отдават почит на покойната кралица Елизабет II.

Дългата й рокля до земята беше променена от последния път, когато Кейт беше видяна да я носи. Флоралните детайли на раменете бяха заменени с елегантна драпировка от бял плат. Тя завърши тоалета с черни ръкавици и чифт обеци Zara, които в момента се продават за $27,90.

БТА

Принцесата на Уелс е известна със смесването на висша мода с достъпни аксесоари и с повторното използване на рокли от предишни публични изяви. На наградите BAFTA през 2020 г. тя избра бродирана златисто-бяла рокля – също от Alexander McQueen – която облече за първи път през 2012 година.

БТА