0

Ф илмът "Мумията" ще възкръсне на големия екран, а Дуейн Джонсън-Склата ще участва в него. С нелеката задача се е заел творческият екип на "Батгърл", зад който стоят продуцентите Адил Ел Арби и Билал Фала. Към този момент не е ясно дали Скалата отново ще се превъплъти в образа на Краля на скорпионите. 

Ролята на Дуейн беше емблематична в "Мумията се завръща", така че историята на неговия герой бе разказана в отделна кинолента, която обаче на постигна успеха на египетския франчайз. Във филма Скалата блесна в главна роля и бе забелязан от големите акули в шоубизнеса. 

Брендън Фрейзър вече обяви, че е готов отново да влезе в обувките на Рик О'Конъл, ако получи тази възможност. Разбира се, това ще е един по-възрастен Рик, който ще е натрупал повечко излишни килограми. Ще се наложи обаче Фрейзър да влезе във форма, за да се бие отново с Дуейн Джонсън.

Предполага се, че Скалата отново ще се превъплъти в отрицателен персонаж, като вероятно сюжета ще се фокусира върху мумифицирания Крал на скорпионите, който ще бъде възкресен от О'Конъл, за да потърси отмъщение.