0

И нтервюто в "X", бившия "Туитър" между Доналд Тръмп и Илън Мъск се очерта като пълен провал.

Мъск ще интервюира Тръмп в социалната мрежа „Х"!

Въпреки широката реклама и големия апломб, с който бе провъзгласено, то мина с голям гаф – интервюто беше отложено с близо час поради технически проблеми, след което думите на бившия американски президент почти не се разбираха.

Речта му бе тиха като шепот поради техническите причини, скапали интервюто.

Преди зрителите да разберат, че ще има гафове, рекламираното интервю генерира огромен интерес.

Разговорът Илон-Тръмп в X достигна безпрецедентни висоти, със зашеметяващите 16,4 милиона слушатели и 84 милиона гледания на публикацията.

Интервюто също генерира изключително ниво на ангажираност, с 319K коментари, 111K ретуити, 374K харесвания и 46K отметки.

Тези цифри дори не включват безбройните отделни публикации с клипове от интервюто, които несъмнено са достигнали до още по-широка аудитория.

Невероятният обхват и въздействие на разговора са доказателство за огромното влияние както на Илон, така и на Тръмп, които отново демонстрираха способността си да привличат глобалното внимание и да стимулират публичния дискурс.

Естествено, ако всичко бе протекло, както трябва.

И- естествено, след гафовете социалните мрежи завряха от коментари, всичките с чувство за хумор. Не се забавиха и реакциите на медиите.

Някои от хората, проследили интервюто, се опитаха да прехвърлят всичко върху техниката, наричайки гафа „аудиокомпресия“, докато други се шегуваха, че може би Тръмп има зъбобол, та едва-едва говори, почти не му се чува какво казва.

Каквато и да е била причината, едно е ясно – от Мъск репортер не става, техниката го издъни, а и никога не се тръгва с голяма кошница за яйца:-)