0

П олицайка - секс бомба подпали мъжките сърца.

Тя е толкова хубава и секси, че социалната мрежа, където Лидия е доста активна, е залята от желания на мачовци да се провинят в нещо, та тя да ги арестува

„ Арестувайте ме, предавам се“, „Ако ме арестува такава красавица, щях да правя провинения всеки ден“, „Сложете ми белезници, ваша съм“ са само част от коментарите, които всеки ден могат да се прочетат под постовете на Лидия.

Лидия Такач определено е най-популярната полицайка в социалните мрежи и достигна до 160 хиляди последователи и има причина.

Малко мъже биха протестирали, ако тя го арестува - такива коментари най-често се правят при споменаването на най-красивата сръбска полицайка. Само на два часа път от София е и при по-добро желание и българските донжуановци могат да се пробват да ги арестува - все ще се намери за какво.

Лидия Такач е родом от Нови Сад и освен че привлича вниманието на минувачите с красотата и чара си, мнозина я познават в социалната мрежа Instagram, защото и там блести в униформата си.

Тя е всеотдайна и работлива, но се сблъсква с много предразсъдъци, именно заради външния си вид.

Въпреки че Лидия е достойна за корицата на всяко светско и еротично издание, тя не разчита на това.

Завършила е право и дори днес инвестира в образование и повишаване на квалификацията. Наскоро пък е стана майка и много от последователите й приеха тази новина с възторг.

„Поздравления, госпожо, върнахте фигурата си, сякаш не сте била бременна, поздравления!“, написа наскоро една жена.

Може да се каже, че Лидия не се засяга от негативните коментари.

Тя продължава да публикува снимки всеки ден - от работа с униформа, от плажа по бански, от излизане с тясна рокля и токчета...

Продължават да идват неприлични предложения, но като истински професионалист тя ги игнорира и гледа напред.

*Източник: ZENA