0

И ванка Тръмп сподели серия от зашеметяващи снимки от Бар Мицвата на дъщеря си.

Арабела Роуз Къшнър сияеше по време на личния си религиозен празник, докато позираше за снимки с родителите си Дажерд и Иванка, както и със своите лели и чичовци.

За официалното събитие 41-годишната Иванка избра зашеметяваща рокля на дизайнерката Джени Пакам за 5025 долара – същата, която принцесата на Уелс Катрин носеше на премиерата на последния филм на Джеймс Бонд в Лондон през 2021 година.

На един от кадрите публикувани от бившата първа щерка, се вижда самата тя вдигната на стол сред тълпа от празнуващи. Иванка Тръмп прие юдаизма през 2009 г. малко преди да се омъжи за Джаред Къшнър.

Семейна снимка също показва децата на Тръмп - включително Ерик, Доналд младши и Тифани с техните партньори - усмихнати с Арабела.

Въпреки че на фотосите се забеляза отсъствието на Доналд Тръмп на тържеството, Иванка публикува и кадри, от които става ясно, че татко й и неговата съпруга Мелания са били домакини на специално празненство за рождения ден на Арабела няколко седмици преди това.

„Благодарим ви, татко и Мелания, че организирахте най-сладката вечеря за рождения ден на Арабела в Мар-а-Лаго преди няколко седмици преди нейната Бар Мицва! Беше много специално. Обичаме ви и двамата толкова много!', написа Иванка в нета.

На снимката Доналд Тръмп позира с внучката си, вдигайки палец нагоре, докато Мелания нежно е поставила ръка на рамото на Арабела.

.

 .
Instagram