0

П релюбодейка е осъдена на смърт за убийството на съпруга си в Индия. Тя е поднесла на мъжа си биряни (традиционно ястие с ориз и месо), натровено с куп успокоителни медикаменти и му прерязала гърлото, докато спял дълбоко. Престъплението е извършено заради любовник и застраховка живот на стойност  2,3 милиона евро. 

38-годишната британка Рамандип Каур Ман беше призната за виновна за убийството на съпруга си - 34-годишният Сукджит Сингх по време на почивка в къщата на майка му в Индия през септември 2016 година, пише DailyMail. 

Сега тя е изправена пред перспективата да бъде обесена за убийството, на което е бил свидетел най-големият им син Арджун, който по това време е бил на девет години и е дал показания в съда срещу майка си. 

В убийствената схема участвал и любовника на младата британка. Тя била подпомогната от любовника си Гурприт Сингх, който бил приятел на жертвата от детските години. 

Рамандип ударила с чук в главата съпруга си, а Гурприт й подала нож, с който тя му прерязяла гърлото. 

Двамата съучастници се запознали година по-рано на семейна почивка в Дубай и скроили пъкления план, за да забогатеят на гърба на нищо неподозиращия съпруг и застрахователите. 

Невярната съпруга опитала да заблуди разследващите, че съпругът бил убит заради заговор на неговите роднини срещу нея, но синът й я заковал с показания. Рамандип бе осъдена на смърт, чрез обесване, но обжалва присъдата си. Така процесът може да се проточи още няколко години. 

Любовникът Гурприт се размина със смъртното наказание, съдиите постановиха той да бъде наказан с доживотен затвор.