0

Д оставчик на храна се раздели със заплатата си заради нудист. Това стана ясно след като служителят споделил за куриозната случка в социалката Reddit.

„Получих заявка, при която трябваше да пропътувам повече от 8 мили (13 км) за 10,50 долара (20 лева). Обикновено бих отказал, но беше краят на смяната ми и адресът беше близо до вкъщи затова реших да приема заявката“, разказва той.

„Когато пристигнах в ресторанта храната още не беше готова затова седнах да изчакам. След известно време получих съобщение от клиента, което гласеше: „Само да ви съобщя, че съм нудист и ще отворя вратата гол.“, допълва потресеният доставчик. Възмутен от прочетеното върнал отговор на клиента, с който го уведомява, че ще откаже заявката. След това се обадил да предупреди и фирмата, за да могат да пренасочат поръчката. Оттам му обяснили, че това не е достатъчно основателна причина и ако откаже няма да му платят. „Добре, добре. Ако това трябва да се направи, за да не виждам чуждата пи*ка, тогава продължавайте и ме накажете“, отсякъл доставчикът.

Така приключил казусът на възмутения служител.

* Източник: metro.co.uk