0

Г оворейки за своята популярност, бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се сравни с известната картина на Леонардо да Винчи Мона Лиза.

Според „Mirror“ това "странно изявление" е направено от бившия американски лидер в интервю за уелския телевизионен канал S4C. Сравнението с шедьовъра на Леонардо да Винчи идва в отговор на въпрос за неговите митинги, които събират множество поддръжници, които следват Тръмп в цялата страна.

„Има хора, които отиват да видят Мона Лиза, те харесват Мона Лиза и я виждат стотици и стотици пъти и всеки път картината им се струва все по-хубава“, заяви политикът.

Тръмп също така оприличи феновете си на театрали, които отиват на 20-ия му спектакъл на Бродуей, и фенове на рок групата, които слушат едни и същи песни с часове.

Бившият президент на САЩ също се похвали, че неговите почитатели, известни още като "Джо от първия ред", понякога пристигат четири дни преди митинга, за да гарантират, че ще стигнат до събитието.

Тръмп вече започна да разпознава най-преданите фенове в тълпата. Милиардерът твърди, че поддръжниците му просто са влюбени в неговите думи.

Доналд Тръмп се съгласи да се срещне с уелската журналистка Максин Хюз, за да помогне за създаването на документален филм за неговите фенове. Кадри от интервюто с Доналд Тръмп ще бъдат излъчени на 11 юни.

НОВ ГАФ: Байдън се просна на земята (ВИДЕО)

По-рано бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че падането на настоящия ръководител на Белия дом Джо Байдън на сцената на Военновъздушната академия „не е вдъхновяващо“.

През април Тръмп пародира действащия лидер Джо Байдън, като се „загуби“ на сцената по време на кампанията си в Ню Хемпшир.