0

П очитател на кралското семейство изправи на нокти новата принцеса на Уелс.

При официално посещение в град Скарбъроу, докато Кейт поздравяваше хора от тълпата, който се бяха събрали, за да се здрависат с нея, фен прескочи загражденията и прегърна принцесата в гръб, така, че да може семейството му да го снима с кралската особа. Кейт реагира като истинска бъдеща кралица и успя да запази самообладание, като показа, че може да се справи с непредвидени ситуации. Кейт остана непоклатима и продължи обиколката като се усмихваше и разговаряше с поданиците на короната.

Въпреки че за мнозина това изглежда като маловажен проблем, има неписано правило в кралския протокол, според което поздравът с членове на британската монархия не може да бъде нищо повече от ръкостискане, пише Daily Mail. Според уебсайта на кралското семейство обаче няма задължителни норми за поведение от страна на личности със синя кръв.

GettyImages

GettyImages

Изненадваща маневра на мъжа се случи по време на обиколка, при която принцът и принцесата на Уелс посетиха града, за да стартират кампания, свързана с психичното здраве на младите хора.

GettyImages

GettyImages