0

Д раматичната поява на чудовищна медуза и рак-паяк в морски курорт предизвика масова паника сред плажуващите, които се зарекоха никога повече да не плуват в морето.

Чудовищните същества приличат на извънземно нашествие, огромните зверове стреснаха туристите в Бармут, Северен Уелс. Когато летовницата Ейми Картър сподели снимките на партньора си, Скот Саути, на страницата на I Love Barmouth във Facebook, те предизвикаха смесица от страх и очарование. „За бога!! Представете си, че плувате до такъв размер. Ще откача! Огромни са“, оплака се един от потребителите на социалната мрежа. „Последният път, когато влизам в морето“, заяви втори, докато трети каза: "О, това са нещата от кошмарите ми. Този рак може да унищожи цял град".

Facebook/Amy Carter

Говорейки ексклузивно пред Daily Star, Ейми каза: „Бяхне на кратка почивка и просто се разхождахме по плажа...винаги виждаме малки раци и медузи около скалите и на плажа, но беше шокиран да се види този размер. Ходя там от почти 50 години и това са най-голямите създание, които някога съм виждала".

Facebook/Amy Carter

Друга подобна медуза беше намерена на близкия плаж Dyffryn от Иън Уилкинс, който също сподели снимката си в групата във Facebook. Той каза на Star: „Бях шокиран да видя тази медуза и огромния й размер. Очарователни същества“.

Facebook