0

Х ерцогинята на Съсекс Меган Маркъл показа различни модни визии, съчетани със скъпи бижута на игрите за ветерани и инвалиди Инвиктус. DailyMail изчисли, че по време на игрите, на които съпруга й принц Хари е патрон, херцогинята показала тоалети и бижута на стойност 350 000 евро. 

42-годишната майка на две деца е известна с любовта си към тузарските дизайнерски марки, скъпите аксесоари и блестящите бижута. Този път обаче Меган демонстрира по-сдържан подход към облеклото си, като се обърна към дрехи от ширпотребата на марки като Zara, Banana Republic и J Crew, както и към дизайнери от среден клас като Ralph Lauren и Toteme. 

По наблюдателните забелязаха и марковите табели върху Меган, като шал и маратонки на Hermes, обувки на Chanel и Manolo Blahnik, колан на Givenchy, рокля на Carolina Herrera и писалка с диамант за близо 1 000 британски лири.  

В сметката от 350 000 евро са включени бижута на херцогинята, като за игрите Инвиктус тя сложи часовника Cartier, който се оценява на над 20 000 евро и нейния пръстен с розов диамант Lorraine Schwartz инкрустиран с диаманти от Близкия изток за близо 60 000 евро.  

Докато херцогинята беше работещ член на, разходите за облеклото й се поемаха от Чарлз III, тогава принц, през бюджета на херцогство Корнуол. След като Хари и Меган напуснаха кралския двор обаче се налага да плащат пълната цена на дрехите, които обличат или да се надяват на отстъпки от страна на дизайнерите.