0

Mаймуни спасиха шестгодишно момиче от изнасилване от сексуален маниак, след като той разкъса дрехите й.

Мъжът примамил момичето в изоставена къща в Багпат, в северния индийски щат Утар Прадеш, през уикенда. Родителите на момичето твърдят, че мъжът е свалил дрехите на младата си жертва и се е опитал да я изнасили, но е бил прекъснат от няколко маймуни, които са го накарали да избяга. Когато ужасеното момиче се върнало у дома, то казало на родителите си, че маймуните са я „спасили“ от мъжа, съобщава Times of India.

Баща й каза пред местните медии: „Дъщеря ми щеше да е мъртва досега, ако маймуните не се бяха намесили. Дъщеря ми си играеше навън, когато обвиняемият я отведе. Той също заплаши детето ми, че ще ме убие”.

Мъжът беше заснет от камера за видеонаблюдение да върви по тясна уличка в село Дула, докато държи ръката на малкото момиченце. От полицията казаха, че мъжът, който изглежда млад, е жител на друго село, но все още не са успели да го идентифицират. Беше образувано полицейско разследване за предполагаемия опит за изнасилване, но говорител на местната полиция каза, че мъжът все още се укрива.