0

С екс скандал с огромни мащаби разтърси Обединеното кралство, след като стана ясно, че най-големият мъжки затвор във Великобритания се превърнал по-скоро в публичен дом за разврат, с невиждани оргии между затворниците и надзирателките.

По информация на британски медии най-малко 18 надзирателки са били уволнени, когато извращенията, които били извършвани зад стените на затвора "Беруин" в Уелс, излезли в общественото пространство.

 

 

Шест служителки са били уволнени на момента, а 12 други са били "принудени" да напуснат, отбелязва в-к "Мирър". За всички тях се твърди, че са имали интимни отношения с лишените от свобода още когато е бил построен затворът през 2017 г.

За три от тях, например – Дженифър Гейвън (27), Ейши Гън (27) и Емили Уотсън (26), е било доказано, че са предоставяли свои голи снимки на затворниците и че са правили секс с тях в килиите им.

.

 .

В момента всички 500 служители на затвора минават през курс по етично поведение в стремеж да се преустановят порочните практики в затвора, в който пребивават около 2100 мъже.

Считано от 2019 г., над 30 служители на затворите от Англия и Уелс са били уволнени заради нерегламентирани действия, сочи статистиката. Но уволнението на 18 надзирателки само от един затвор е своеобразен рекорд, отбелязва още "Мирър".

За Дженифър Гейвън (27), Ейши Гън (27) и Емили Уотсън (26), е било доказано, че са правили секс с лишените от свобода в килиите им