0

И талианската премиерка Джорджа Мелони ще е новодомка. Къщата на нейните мечти досега се намираше в квартала Гарбатела в Рим, но сега тя планира да заживее в Торино.

Мелони вече е броила 300 000 евро за вило от 350 кв/м, а останалите 800 000 ще бъдат изплатени по-късно, като най-вероятно тя ще направи ипотека, италианския всекидневник Fatto Quotidiano.

Според изданието в новия дом на Джорджа Мелони ще има две всекидневни по 70 км/м, разпределени на двата етажа на къщата, кухня от 33 кв/м и килер от 14 квадрата. На покрива пък ще има и 48 слънчеви панела.

В палата ще има и басейн с дължина 9 метра и широчина три метра и половина, дълбочината ще бъде 1,5 метра. Всичко това трябва да бъде готово до 30 септември.

Собствениците на вилата Масимилиано и Серафино Скароза са синове на инженера Джанкарло, втори съпруг на Лучия Мокбел, сестра на Дженаро Мокбел, бивш представител на римската крайна десница, който е бил в контакт с Масимо Карминати от осемдесетте. Вилата обаче е наследена от двамата продавачи по майчина линия.

Премиерът обясни, че е поверила на агенция за недвижими имоти избора на имота и не знае нищо за собствениците, нито за техните преки и непреки членове на семейството.