0

Т елевизионният водещ на Би Би Си Джеръми Вайн остана шокиран, след като улови шофьор на микробус да се самозадоволява и да гледа порно, докато шофира вана си из Лондон.

Вайн има рубрика, в която обикаля британската столица с колело и камера на каската си и записва нарушения по пътищата. В поредния си епизод журналистът стана свидетел на неприятната гледка. „Това не го бях виждал досега, нямам думи. Той мастурбира зад волана на превозно средство, докато гледа порно. Това е екстремно дори за улица Кенън”, написа Вайн в социалните мрежи, където сподели и видео.

Шокиращият запис показва как шофьорът говори по телефона си, докато минава покрай гара Cannon Street в лондонското Сити, докато десетки пешеходци се опитват да пресекат пътя. В началото на клипа Вайн се приближава с колелото си към микробуса и започва да снима шофьора на телефона си. След това велосипедистът се приближава до микробуса от страната на шофьора, където може да се види, че шофьорът гледа нещо на телефона си, докато с другата ръка се опипва.

Вайн е имал не един и два сблъсъка със странни шофьори през последните години. По-рано тази седмица той публикува видео от камерата на каската си, в което твърди, че е бил почти прегазен от микробус.