0

Б ързият секс за едни се оказа огромно забавяне за други, а в този случай потърпевши станаха пътниците на национална железница. 

Късният влак от Тортоса до Барселона потегли с голямо закъснение, тъй като машинистът се натъкна на разпалени страсти в своята кабина. Пристигайки на работното си място, железничарят заварил контрольора на влака да се отдава на бурен секс с непозната дама, съобщава "Diari de Tarragona".

Машинистът обаче бил гнуслив и се обърнал към ръководството с ултиматум, според който той не желае да управлява влака от кабината, където бил извършен половия акт. Заради неочакваната и срамна ситуация се наложила смяна на локомотива, за да може машинистът да се настани в напълно чиста кабина без следи от сексуални издевателства. 

Операторът на железницата закачила нов локомотив и пътуването започнало със закъснение, нещо което често се случва, както в Испания, така и у нас, но по съвсем различни причини. 

В информационния си портал испанските железници обясниха, че ще глобят контрольора не само заради създадените неудобства, а и за срамната постъпка.